Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - november 2013

Sista chansen!

 
I morgon avslutas tävlingen ! Så vill ni ha en chans att vinna rabbatten med 10% rabatt så skicka in era bilder nu! =) Tävlingen avslutas i morgon eftermiddag så ni har även chansen att skicka in i morgon under dagen. Men missa inte denna chansen nu! =D
 
 
Bilderna skickas till amstafflife@hotmail.com

helikopterplattan landskrona

Fick höra att det fanns en gamal helikoterplatta i stan som blivit omgjord till en hundrastgård. Och genast så fick vi på oss kläderna och gav oss ut på jakt för att hitta detta nya ställe. Jag hade ett litet hum om var den skulle ligga och då skulle vi ta oss igenom hela landkrona bort till industriområdet. När vi väl kom till industriområdet så blev det lite tuffare. Vi cirklade runt i en halv evighet kändes det som innan vi tillslut faktiskt hittade rätt. Och den va stor ! Helt öppen med fritt att verkligen kunna springa och sträcka på benen. Dock så är den inte småhundssäkrad men det spelar inte så stor roll för jax och mig. Så vi invigde den genom att springa in och busa lite. Väldigt fin va den med högt bra staket. Det som va negativt med den är att folk som är den inte plockar upp efter sina hundar trots att där sitter två soptunnor vid grinden! Det va mycket bajs och jag tycker det är väldigt dåligt att man inte tar upp efter sin hund på gemensamma platser som vi har fått för att just kunna låta våra hundar springa fritt. 
 
Vi kommer besöka denna rastgården fler gånger absolut! Så nu har jag två stycken favorit rastgårdar här i stan som vi kommer skifta mellan. 
 
 

TÄVLING 10% ZOOPLUS

 
 
Ni har väll inte missat min tävling här på bloggen?! Den avslutas den 30 november ! Så bara en vecka kvar att kunna vara med så skicka in era bilder ;) 
 
Så här går det till:

Skicka in er roligaste bild på din Amstaff eller Amstaff korsning till Amstafflife@hotmail.com 
(Vi alla vet ju att våra små raringar är experter på konstiga och knäppa grimaser)
Jag kommer att dra 5 stycken vinnare som får varsin rabatt kupong med 10% rabatt hos www.zooplus.se
Man får endast delta med en bild! Och vinnarna kommer dras den 30 november! 
Glöm inte skriva ditt namn med bilden du skickar in och även din blogg adress om du har någon sådan då jag kommer lägga ut dom vinnande bilderna när tävlingen är slut.