Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - Tyck till!

Tyck till!

 
Tänkte kolla om det är något speciellt ni läsare vill veta någonting mer om, Vad vill ni läsa om här i bloggen? Tar gärna emot förslag på vad som helst så länge det är hundrelaterat! Ni kanske vill veta mer om någon specifik träning? , kanske något om uppfostran? Eller helt enkelt bara allmäna saker om hundar , vad som kan va bra att ge i foderväg , vad man ska tänka på när man skaffat valp? osv.. Så lämna gärna en kommentar om ni har någonting speciellt ni vill läsa om och veta mer om eller om det är något ni vill se mer av i bloggen.! Alla tips och ideér kan gärna mejlas till [email protected] också! 
 
Alla förslag som kommer in kommer till att komma med i bloggen! 
Kommentarer
Twiggzy säger:

Skriv om valpar, tex allt man ska tänka på, allt som ska göras av veterinären från födsel till 1 år.
Sedan kan du väl skriva om dina mål med Jax? Ska ni tävla i något? Vad så fall? Ett inlägg om hur Jax var när du fick honom och hur mycket han har utvecklas sedan du fick hem honom.

Svar: Tack så mycket för dina ideér =)! Kommer definitift komma inlägg om detta i bloggen.!
Emma Nyman

2013-11-19 | 14:33:30
Bloggadress: http://twiggzy.blogg.se/
Jonas säger:

Hej! Första verkligen intressanta bloggen jag har läst! :) Kan beror på att jag själv har en snart 11 årig American staffordshire terrier. Läste hur Jax var innan och hur bra han är nu och ser lite som vår Buddha var innan. Vi fick honom vid 1års ålder, efter sin förra ägare åkte in på kåken och Buddha var hos olika personer varje dag hamnade han till slut hos oss. Minns första rundan så väl med honom, han hoppade upp och bet i kopplet, tills han kom loss ur sitt koppel och vi fick leta efter honom i hela området xD. Efter nån timme så gick vi in och tänkte ringa efter hjälp, vem kommer inte och står utanför ytterdörren då? Haha så underbart!
Efter en hel sommar gick jag och drog i kopplet så han skulle gå i min takt så var det inga problem längre. Han var väldigt undergiven mot alla hundar, la sig ner med svansen mellan benen och skakade.
Idag sköter han sig perfekt, älskar barn alla får rejält med pusskalas, åka bil är det bästa som finns, bollar är hans bästa leksaker. :) Dock funkar det inte med andra han hundar.

Med denna texten ville jag bara få fram att det kommer gå superb med Jax! Lycka till!

2014-02-07 | 03:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: