Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - july 2014

7,84 km!

 
Blev en sen kvällspromenad på 7,84km! Nu är vi igång på riktigt och trimmar kropparna inför årets sista 3 utställningar som vi ska på. Och även våra 2 första nationella utställningar. Så i september ska vi vara i toppskick allihopa och nu i Augusti ska vi vara på god väg då vi kör våran sista inoff för i år. Värmen hindrar tyvärr oss från att göra några aktiviteter underdagarna så sen kvällarna kommer bli våran tid för tillfället. men nu är vi igång på riktigt och jag ska uppdatera er med vårt schema om ni vill följa det och även försöka få till lite videos så ni kan se vad vi sysslar med =) 

Världens roligaste vattenslang

 
Solig dag + trädäck + vattenslang = roligast i världen
Ja att man kan ha så kul med en vattenslang det trodde jag inte. Men har man två vattenmonster till hundar så var det ett faktum att den kunde man busa med hur länge som helst. 1 h bus på ett ungefär blev det innan vi gav upp och undrade hur mycket hundarna egentligen hade fått i sig av vattnet. Jax va värst. han gapade allt han kunde och ställde sig framför stålen så det sprutade rakt in i munnen på honom. Ayla var lite smartare och stod på sidan och fångade den i allafall. Som dom jagade den och busade. Riktigt roligt att se och jag kommer ladda upp video på dom sen också när dom håller på, de ser helt galna ut XD ! 
 
 
Efter allt bus och allt vatten sväljande så blev det slut på det roliga. Så mycket vatten som dom fått i sig så skulle det ut också. Fick springa ut flera små rundor och dom bara kissade hela tiden stora mängder! Känns som dom kissade 1 L var 5 minut ungefär. Så det va tur man inte hade något annat planerat den dagen för den fick gå åt till kisserundor sen.