Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - march 2014

promenader

 
Promenad i skogen med mina älsklingar. Finns väll inget skönare än att bara lunka på i lugn takt i fint väder med sina två favoriter? Lilltjejen sprang runt på lite upptäcksfärder medans jag och Jax höll oss på gångstigen. Fick även tränat lite inkallning med Ayla och hon lyssnar suveränt bra. Känns skönt. Och mina hundar älskar verkligen natur livet. Speciellt Jax. Han älskar allt med naturen. Ayla däremot är lite mer kräsen. Hon vill ju inte gå ut om det regnar. Då tvärvänder hon i dörren XD Medans Jax är den som ska hoppa i vattenpölarna så ska Ayla trippa runt dom. 
 
Blev i allafall en liten tur i skogen och jag längtar tills det blir sommar då detta ska bli någonting som ska göras i allafall en gång i veckan. Komma bort från stan och tråkigheter med att alltid gå på asfalt. Skogen är så mycket mer givande och tilltalande att vandra i, 
 
Lilltjejen snyggar sig ;)
 
 
Biggles och jag tog oss en promenad inne i byn iställer, för när vi kom in vid skogen såg jag en massa lösa hundar och istället för att riskera något så tog vi det säkra före det osäkra och gick en annan runda. Så blev en promenad på 3 km kors och tvärs runt i byn vilket va härligt det med. Och va kul att känna att jag fick bättre kontakt med Biggles också. Han lyssnade jätte bra på mig och han gick så fint i kopplet hela tiden =) Och visst är han snygg! De personer vi passerade tittade mycket på honom och två stycken sa även att det va en grymt snygg hund jag gick med. Och jag kan ju inte annat än att hålla med! Han är fantastisk fin och inte nog med det så är han ju faktiskt Jax morbror så ni ser ju att min hund har snygga gener ;) hihi

Lite bortskämda, extra gott

 
När vi åker ut och hälsar på kennlen som mina hundar är ifrån så blir dom alltid bortskämda ;) Detta roade dom sig med halva dagen och va allmänt osociala. Men ibland måste man få lyxa till det och gnaga på lite gotte ben. =) Det stora benet va nästan lika långt som Ayla är så det så kul ut när hon kämpade med det XD Och sen att dom båda två kunde ligga och tugga på det tillsammans är härligt att se, att dom faktiskt kan dela med sig även ifall det inte är nägon höjdare ;) 

Sovmorgon

Visst är det härligt att kunna sova ut på morgonen? Att hundarna kan sova lika länge som en själv och väcker inte en tidigt för att dom ska ut. Riktig lyx tycker jag. Mina hundar sover och sover. Stiger jag själv utt jätte tidigt på morgonen så tittar dom på mig med blickar som "Du måste skämta med mig!?" sen somnar dom om igen. Har kompisar där deras hundar väcker dom vid 7-8 tiden varje morgon för då vill dom ut. Så det det som rena lyxen att mina hundar lätt kan sova till kl12:00. Sen brukar jag oftast stiga upp och då hänger dom med så går man ut då. Idag steg vi upp lite tidigare. Vi ska nämligen åka iväg en sväng så klockan 10 blev vi upphämtade och körda till vår slutdestination. Idag väntas det en massa bus och mys. Kameran är självklart med så det kommer komma en bildbomb senare ;) så ska ni få se vad vi har hittat på =)