Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - november 2014

Jax & Ica i skogen

 
Dessa två sötnosarna fick jag ju också ta en runda i skogen med =) Lika mysigt som förra rundan och nu gick vi en annan väg så man inte går samma hela tiden. Märker att Jax gillar miljöombytet jätte mycket och de kan jag förstå då även jag tycker det är mycket roligare att gå i skogen än i tråkig stadsmiljö. 
 
 

Middag & Soffhäng

 
Förbereder lite middag till alla vilddjuren som de ska få innan man tar kvällspromenader med allihopa. Sen kommer de bli soffhäng med bara en massa mys innan de blir ut sista svängen innan de är godnatt för oss. Imorgon hoppas jag på att solen tittar fram lite istället för detta gråa tråkiga väder som har varit nu så man kan ta lite fina bilder på hundarna när vi ska ut och träna lite =) Ha en fin lördagskväll allihopa !
 
 
Jax - Ayla - Ica

Paco & Ayla i skogen

 
Blev en mysig skogspromenad med dessa två vilddjuren. Mysigt att gå bland alla löv som trillat ner och hundarna hade mycket att lukta på överallt. Önskar jag hade mer skog hemma där jag bor, så nu när man är iväg får man passa på att njuta ordentligt av alla skogspromenader.