Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - september 2014

Regntäcke till Ayla

 
Lilltjejen fick ett regntäcke. Som kommit väl till pass de senaste dagarna då det regnat. Hon tycker inte alls om att vara ute i regn men det gick bättre med täcke för nu slapp hon ju att bi blöt ;) haha Och självklart så är det rosa när det är till henne ^^
 

Utställningar hela helgen!

 
Internationell utställning i Eslöv
Judge: Gerhard Pöllinger, Austria
 
Junior: VG , 3 plats
 
Terrier show i Bjuv
Judge: Steven Seymour, AU
 
Junior: VG
 
 
Riktigt roligt att uppleva 2 st sora utställningar tillsammans med min lilla tjej. Är nöjd med helgen i sin helhet och har fått mycket mer kunskap och jag vet vad jag och Ayla måste träna ihopa på mer för att fungera bättre tillsammans i ringarna. Längtar redan till nästa utställning och inför de så kommer det bli mängder med träning =)! Riktigt kul att träffa allt annat amstaff folk också =D! 

Mysmorgon

 
Mysig fredags morgon när vi låg kvar och gosade i sängen 30 min extra. Idag blir det full rulle annars. Det ska packas och det ska klippas klor, borstas och badas. För i eftermiddag åker Jax hem till min lillebror över helgen och jag och Ayla åker till kennelföräldrarna och sen är det utställning hela helgen ! =) Är nervös för det är våra första stora utställningar, så håll tummarna för oss ;) hihi! Nä nu ska vi sätta igång med lite klo klippning.