Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - april 2015

BARF VAISTO

 
Wiihoo fick hem lite mer färskfoder idag! Lyckades hitta en liten lucka i frysen som jag kunde trycka in dessa i. Så nu har vi i allafall helgen helt klar och på söndag när vi kommit lite bättre i ordning på nya stället så ska vi åka och handla. Det bästa med nya stället är att jag kommer ta med mig min extra frys så vi kommer ha två stycken hela stora frysar och en kommer då bli till färskfoder så man kan bunkra upp ordentligt =)! 

Halvmånen

 
Efter jobb idag så fick man en överlycklig hund när vi styrde eftermiddags promenaden ner mot havet. Mer badglad hund får man leta efter XD! Solen va framme och det va nästan helt vindstilla så vi gick en bit längst med stranden med en mycket otålig Ayla som bara ville ner i vattnet hela tiden. Vi passar på denna veckan att njuta av de ställen i Landskrona som vi tycker bäst om för sen hoppas jag på att vi inte kommer att besöka de fler gånger efter flytten. Havet är ju helt klart en favorit för Ayla så vi tog stället där hon bade för första gången som valp med mig och Jax. 
 
 
 
En liten tjej som väldigt gärna vill plaska lite ;)
 
 
Lite badande fick det bli också. Så när vi kom hem så sov hon väldigt gott och snart ska jag väcka henne för att gå ut sista rundan sen blir det godnatt för oss allihopa. 

Morgonpromenad

 
Vaknade tidigare idag av att solen lös in genom fönstret så då passade jag och Ayla på att ta en liten längre morgonpromenad i det fina vädret. Vi hann gå lite mer än 3 km sen va det dags att göra sig i ordning för att åka till jobbet. Härligt att vara ute och gå på morgonen, inte så mycket folk ute och man känner sig så mycket piggare hela dagen sen, och så mår man bra av att veta att sin hund blivit rastad ordentligt innan man åker till jobb. Så det va en riktigt bra start på denna dagen ! =)