Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - october 2013

Redo för vintern!

Nu har det ruskiga vädret med regn och kyla kommit hit helt och hållet tror jag, Så idag promenerade vi ner till stan för att titta på lite hundtäcken för att vara förberädda inför vintern. Jag är ganska kräsen om vad min hund ska ha på sig och jag vill ha snygga saker och inga konstiga färger och när jag tittat på internet så har jag inte hittat något som fallit mig i smaken direkt. Min hund passar inte i rött eller olivgrönt och han ska inte ha rosa på sig han är ju trots allt en kille ;) Lila och svart är hans färger. Sen vill jag väldigt gärna prova sakerna också så man vet att det passar och sitter bra på honom. Så då fick det bli djuraffären för att i allafall prova lite olika täcken och se vilken storlek han ska ha på olika märken. För såklart så är alla storlekar olika på alla märkena. Hade inget direkt hopp om att hitta någonting men så fel jag hade ! 
 
Vi kom hem med 2 st täcken!
 
Limex regntäcke

Vi kom hem med ett Limex regntäcke som ska passa bra nu i allt höst regnet. Tyvärr så är det inte fodrat så det är inte varmt men just nu behöver inte min hundtäcke då han håller värmen ganska bra då vi går i raskt takt alltid. Så regniga dagar varsågod och kom nu är vi redo! 
 
Hurtta vintertäcke
 

Även ett redigt vinter täcke fick följa med hem. Rejält och varmt fodrat och så andas den. Riktigt bra! Och snygg var den också. Satt jättefint på Jax. Och jag älskar just Hurtta's saker då jag tycker kvalitén är på topp och det har snygga designer på sina saker. Och blev helt överlycklig att de hade ett svart täcke i butiken! Så detta kommer användas när det riktigt kalla vindarna kommer och självklart när vi ska ut och leka rövare i snön. 
 
 
Kan väll säga att jag är super nöjd med dagens inköp och det blev inte så farligt dyrt som jag hade tänkt mig. Bara hurtta täcket kostar egentligen 526kr! Men jag hade 25% rabatt och Limex täcker kostade 375kr men på det så var det 50% rabatt! Så det blev en bra deal för både Jax och mattes plånbok ;) haha
 
Bilderna är tagna från google.