Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - october 2014

4,27 km morgon pw

 
Blev en tidig och mysig morgon pw idag med vilddjuren. Riktigt skönt att vara ute så tidigt då nästan inget annat folk va ute. Hundarna uppskattade det i allafall och har sovit så gott sen vi kom in igen. Va även en sväng nere vid brukshundsklubben och såg att efter 1 år så har de äntligen fått nya grindar där. Så jag och Ayla ska ta och besöka de nu i fortsättningen och träna inkallning och lydnad. Jax kan hoppa över de fjuttiga staketen som är där om han blir sugen på det så med honom kommer jag träna inkallning och lydnad i vår vanliga rastgård som vi brukar gå till. Så får hundarna egentid med mig och får vara utan varandra lite ockå och det är bara bra för dem =). 
 
 

Vart tog min bebis vägen?

 
6 månader - 1,5 år. 
Hur hann min lille bebis bli så stor? I mina ögon är han fortfarande en liten fjantbebis som aldrig kommer växa upp. Svårt att förstå att om bara en månad så blir han 2 år. Vart har tiden tagit vägen? Känns som det inte alls va länge sen jag fick hem min lilla 6 månaders bebis. Tycker tiden får gå lite långsamare nu faktiskt ;) 

Hundvakt till valpen Torkel

 
Fick äran att vara hundvakt till den lilla söta valpen Torkel i några dagar. Så jag och hundarna åkte dit och bosatte oss där. Roligt att de kom så bra överrens allihopa och det blev mycket bus och mängder med mys dessa dagarna. Visst är de söta allihopa =)
 
 
Skötte sig kanon bra på alla promenaderna också =) 
 
 
Kvällsmys <3
 
 
Ayla väntar på skjutsen till rastgården. Vänta är inte hennes bäsa egenskap XD haha
 
 
Mammas kille alltid <3
 
Soffhäng =)