Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - MUSH BARF - Naturlig Hundmat

MUSH BARF - Naturlig Hundmat

https://www.mushbarf.com/sv
 
Det va en trevlig och rolig överaskning när man fick post idag och dessa trillade fram ur brevlådan. Både jag och hundarna blev otroligt glada och fick på oss kläder och koppel för att traska ner till djuraffären för att använda ett av presentkorten. Vi kom hem med 3 stycken olika smaker och det ska bli kul att se vilken som blir favoriten. Roligt att prova något nytt och färskfoder tycker jag är det bästa som du kan fodra din hund med. 
 
https://www.mushbarf.com/sv
 
MUCH hemsida kan du läsa allt om deras produkter, hur du ska utfodra dina hundar vad som finns i alla produkterna och historer från andra hundägare som använder deras produkter till sina fyrbenta vänner.

"BARF (Biologically Appropriate Raw Food eller Bones And Raw Food) är den mest naturliga och bästa hundmaten. Detta innebär alltså den typ av mat som hundar alltid har ätit – rått kött, ben, organ och grönsaker. I vårt hundfoder kommer du därför inte att hitta tillsatsämnen eller spannmål, bara naturliga och äkta råvaror. 

Under sommaren 2013 lanserade vi vår produktserie med kompletta BARF-måltider, MUSH B.A.R.F. Vaisto®. Produkterna är unika och de första av sitt slag. Måltiderna innehåller allt som hunden behöver få i sig, och gör det därför enkelt för alla hundägare att barfa." 

 https://www.mushbarf.com/sv
 
 
Dessa tre varianterna kom vi hem med, det finns hur mycket som helst att välja på!
 

MUSH B.A.R.F. Basic® Kycklinvingar är en mald produkt som passar utmärkt när du börjar med BARF. Kyckling är en lättsmält råvara och kan användas om hunden inte kan äta hela ben.

Ingredienser: finsk kyckling (vingar)
 
 

MUSH B.A.R.F. Basic® Kalkon är en benfri produkt, som är sammetslen och lättsmält. Du kan också kombinera produkten med  torrfoder. Kalkon är ett utmärkt alternativ när du vill ge din hund variation i kosten.

Ingredienser: finskt kalkonkött.
 Denna blev även dagens kvällsmat =)
 
 
MUSH B.A.R.F. Basic® Grönsaksmix består helt utav grönsaker. Lättsmält och slät. Fungerar utmärkt att kombinera med torrfoder. Ett roligt alternativ om du vill variera din hunds kost. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: