Cute Running Puppy amstafflife.blogg.se - Hundstaff.se - staff your beast

Hundstaff.se - staff your beast

 
 
www.Hundstaff.se
 
Trött på långa leveranstider och sjukligt höga fraktkostnader från utlandet?
Nu är räddningen här! En fantastiskt hemsida med engagerade och trevliga ägare finns nu äntligen i sverige med ett kanon utbud och med super priser! De har snabba leveranstider och handlar du över 500kr så bjuder de på frakten. De har hundutrustning av bra kvalité och som är snygga dessutom ;) 
 
Jag personligen tycker detta är hur bra som helst! jag hatar att beställa från utlandet då det är komplicerat att betala för man ska ha paypal och payson och hundra andra grejor till känns det som PLUS att om det skulle bli fel, varan inte passar eller liknande så ska man klydda med att lyckas skicka tillbaka det igen för att byta och fraktkostnaderna för allting ska vi nämna bara. Så ÄNTLIGEN finns det en sida där de har varorna i lager i sverige man kan lätt skicka tillbaka om någonting skulle bli fel och man kan betala snabbt och enkelt. Dina varor blir snabbt levererade och de har så sanslöst bra priser! 
 
 
Deras utbud växer hela tiden så håll koll på hemsidan www.hundstaff.se och klicka hem just det som du har längtat efter att din fyrbenta goding ska få bära! Själv har jag redan suttit och gjort en liten inköpslista åt Ayla på saker som kommer att inhandlas. Och hemma har vi redan en viktsele som är från hundstaff som jag kommer berätta om i ett senare inlägg så håll er uppdaterade!
 
Ni hittar även deras logga i sidospalten här till höger -----------> 
som ni kan klicka på så hamnar ni direkt på deras hemsida! 
 
  

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: